lördag, mars 03, 2007

Lägenhetspyssel

Idag är en bra dag. Jag har haft en gästföreläsning via satellit med en engelskman vid namn Graham Smith, som höll en bra föreläsning. Mest för att han var engelskman. Innehållet kunde jag inte koncentrera mig så mycket på, har lite svårt att sitta still å lyssna ibland. Damp-genen inuti mig antar jag.
Väl hemma hade jag och Tompa spunk och fick för oss att montera upp precis allting som skulle upp, gardinstänger, tavlor, spegel, ljuslyktor, grundtalstången i köket. Det blev så grymt snyggt! Bilder kommer så fort jag orkat pallra mig ned till Gregovic för å låna hans kamera.
Resten av kvällen spenderade vi utarbetade i soffan framför startrek med trekkie, britta och martina. Trekkie hade hjälpt oss fixa iordning kablarna till lamporna i vitrinskåpen, men i slutändan så visade det sig att vi inte hade några fungerande lampor så det ger oss ytterligare ett projekt att fixa.
Ord kan inte beskriva min tillfredställelse med hur lägenheten ser ut nu. Nu måste jag dock fortfarande bygga ihop en pall och betsa den och Hol-förvaringsbordet, och jag tror inte det finns nog med bets. Sen så är jag inte så förtjust i tanken på att sitta å betsa själv, vet inte om det blir särskilt snyggt heller om jag gör det... får se hur jag bestämmer mig att gå till väga.
Nu var det dessutom tänkt att jag skulle posta en youtube music top ten, men eftersom vi blev upptagna med annat får den dröja till en annan dag. Denna blog blev lång nog!
Nu ska jag se på primevil!
/Fia out

1 kommentar:

Mike sa...

det är inte lätt när man har mycket och göra...