lördag, mars 17, 2007

I'll sue those fucking bastards....

På grund av att allting här på Vänorts antingen är stenfrusen blankis eller stenfrusta höga spår efter bilar som körde genom slasket tidigare, så är det litet svårt att ta sig runt omkring området. Det märkte jag inte minst igårkväll när jag gick ut med soporna och slog en trippelvolt på den glashala vägen innan jag damp ned i den hårda isen med höft och knä som dämpare. Jag fick till och med ett gäng utbytesstudenter att nyktra till och fråga ifall jag var okej, men det enda de fick till svar förutom ett svagt "yes" var "Helvetesjävlaskitsatanskukhelvetesjagskastämmadomjävlarna!"

Av det så tror jag dock dom kunde lyssna litet mellan linjerna och förstå att jag överlevt den traumatiska olyckan.

Nästa vinter ska jag köpa broddar och jag skiter i att det bara är gamla tanter som har dem!

/Fia med ont i röven och knäet out

4 kommentarer:

Chic Fatale sa...

Oj, stackars fia! Jag tycker att Lindbäcks borde göra nåt... det ser hemskt ut här oxå... Du slog väl inte det redan onda knäet hoppas jag?

Fia sa...

näe, som *tur* var så slog jag i mitt braiga knä, så nu har jag ont i båda.. fast det positiva är ju att mitt dåliga knä är ganska bra, och eftersom mitt braiga knä nu gör ont så märks det ännu mindre att det dåliga knäet är dåligt. Förstår du? =)

Mike sa...

det är inget fel att ha broddar...

Fia sa...

Nej det är ju inte det, men de syns bara på gamla människor nu för tiden. Men om en person börjar gå med broddar kanske det blir trendigt, som gåstavarna..! (Eller inte) =)