onsdag, oktober 24, 2007

Epic Dreams...

Som vanligt när mörkret kryper på så börjar de riktigt konstiga drömmarna att komma. Häromnatten drömde jag att solen dog och att alla hade nio dagar kvar att leva innan vår värld förvandlades till is. Det var en bra dröm, tror jag ska skriva en novell på det någon dag.

Idag drömde jag att jag var jagad av konstiga män som sa sig vara judar, en del hade avhuggna armar som de offrat till gud och en del var bara vansinnigt mordiska. Jag fick springa hela, hela tiden, och blev ganska bra på slåss. Men som vanligt (och det här är riktigt frustrerande) så hann jag inte komma undan, och så slog jag inte nog hårt i slutet utan petade bara på dem. Det är alltid så när jag vet att jag måste spöa någon (i min drömvärld förstås). Det slutar med att jag måttar något mesigt slag som inte ens gör illa dem. Damn drömjag!

Nu ska jag dra ut i den riktiga världen och sätta mig med en god kopp kaffe och ett tomt block, blyerts och massor utav sudd. Iiiiit's writing time!

/Fia over and out

1 kommentar:

Anonym sa...

Hola!!

Har make up-tiden kl.13 och 14 imorgon. Har ej bestämt vilken tid som jag kommer in ännu, blir troligtvis på förmiddagen. Tomorrow is a date =) C u darling. Puss.