fredag, mars 21, 2008

Påsk

Får väl se om det händer någonting spännande idag. Inga aktiviteter har hittats (surprise) men vi har i alla fall hyrt tre filmer: Mr. Woodkock, Queen Elizabeth - The Golden Age samt Oceans Thirteen. Mr. Woodcock såg vi igår, den var inte särskilt mycket att hurra över men det gör ingenting, de två andra tror jag är av litet bättre kvalité - därav sparade vi dem till sist.

Nu ska jag dricka påskmusk tills jag mår illa.

/F over and out

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag mådde verkligen illa igår efter påskmiddagen, det har aldrig varit så nära att jag faktiskt kräkts efter en måltid som då... och jag som alltid brukar vara den som efter 10 minuter säger: men ska vi inte ta efterrätten nu? =)

Mike sa...

låter som en trevlig påsk, själva har vi varit ute och åkt skoter. Så firas det påsk här uppe...

Jag har även bytt lite på min blogg nu som du kan bli nöjd med.

Fia sa...

Martina: Du kanske är gravid? =P Skämt åsido jag har oxå förätit mig då och då, inget kul men det är lättare än man tror. Speciellt om man äter mycket sött på sidan om som jag gjort på sistone... =)

Palo: Jag är litet avis, vill åxå åka skoter! Ps ändra inte bloggbeskrivningen om du inte vill, jag skämtade ju bara =)

Chic Fatale sa...

Glad påsk på dig också så här i efterhand. Har nämligen varit i Ylinenjärvi å där har vi varken sändning på mobilen eller internet. Gissa om jag varit uttråkad?! Sitter nu hos min syster som har internet, Jippi! å så hade man 33 olästa mail... sucka-bly. Låter som att ni haft en fin påsk, tja förutom att du inte fick pyssla på "fiasätt". Miss U! Kram

Fia sa...

Glad påsk på dig med! Jag förstod nog att du hade varit i no-mottagning-land. Har ni ätit gått och påskpysslat något då? =)

Chic Fatale sa...

Gott har jag då ätit, på tok för mycket =) Men det enda påskpysslet jag hann med var ett ynka påskkort till A-P som har en tendens att hinna före mig med alla typer av helgdagar å ickehelgdagar så jag tänkte nä nu ska jag då vinna =)