fredag, mars 07, 2008

Typisk vanlig dag

Igår hände det sig så att en bil exploderade i Pildammsparken mitt i Malmö. Ett tag efter det bombhotades ett av Malmös polishus, samtidigt som det skedde ett bankrån på en handelsbank i centrala stan. Ett tag senare hittades en till nedbränd bil här i Oxie, som polisen gissar var flyktbilen från rånet.

Jag själv satt inne hela dagen och läste Belgariaden för tredje gången....

Jag kan då inte säga att det är en tråkig stad jag kommit till. =)

Har läst ut första boken i Belgariaden, Stenens väktare, när jag läst denna serie blir det Malloreaden. Sen ska jag läsa Polgara besvärjerskan, hade jag tänkt. (Eventuellt läser jag Belgarath Besvärjaren före Polgara, fast de är ju fristående så det kvittar egentligen.) Efter det blir det antagligen serien Yngre gudar, eller Tjuven Althalus.

Idag är det för övrigt fredag och helg, så då tänkte jag göra tacos till middag.
/F over and out

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Nej du min vän... jag såg inte vännersavsnittet igår. Kan inte komma på var jag fick den där konstiga drömmen ifrån. Jaja, som tur var det som sagt bara en dröm! Det verkar hände mycket nere i Skåne. Både bra och dåliga saker. Hoppas du är rädd om dig. Pöss och kram.

Fia sa...

Jo det händer en hel del här, och jag börjar sakta men säkert vänja mig. =) Längtar dock som en tok tills vi får vår egen lägenhet, inte så kul å bo bland flyttlådor... men men, nästan två veckor av sju avverkade redan... =)