tisdag, augusti 19, 2008

Inventering av dolda kompetenser

Just hemkommen från det senaste "AA"-mötet. Idag skulle inventera bland våra dolda kompetenser, dvs skriva upp våra intressen, vad vi gör då vi håller på med dem och vad det har lett till att vi har för färdigheter och egenskaper.

Jag påstod (bland annat) att jag hade en bokblogg (vilket snart är sant), och att jag genom denna upprätthåller ett kontaktnät, analyserar böcker och socialiserar, samt att jag genom detta har en analytisk förmåga och social kompetens.

Tills på torsdag skall jag utsätta några av mina vänner för fem frågor om vad DE tycker JAG har för egenskaper, vilket yrke som passar en och så vidare. Jag funderar vilka jag skall ringa och trakassera. Mamma är ju ett självklart val, men om det finns någon som frivilligt hjälper till så får ni gärna hojta till. Bra är ju om ni faktiskt har ett hum om hur jag är som person...

Jag har aldrig hållt på och rotat så mycket i vad jag är bra på som nu, känner mig jättesjälvcentrerad... det här kan inte vara bra i längden...

/F over and out

2 kommentarer:

Martina sa...

Men, det är väl bara att ge "AA" resultatet av det där personlighetstestet - jag tycker att det passar in på dig på pricken.

Fia sa...

Mmm det stämmer, men jag tror de misstycker om man inte gör enligt deras mall med de specifika frågorna.. =)