söndag, november 30, 2008

Leaving on a jetplane...


Nu är det alltså dags för att åka till "sommarstugan" på Gran Canaria med familjen. Detta innebär nyhetstorka här på bloggen, men ni kan vara säkra på att jag kommer ha desto mer att skriva om sedan då jag kommit tillbaka! Tills dess får ni helt enkelt hålla ut, och är ni riktigt snälla kanske jag skickar er ett vykort! ;)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Detta är heeeelt oacceptabelt! Lämna oss andra här i mörka kalla Sverige, så gör man bara inte. Tycker du skulle bjuda med oss alla som läser din blogg regelbundet istället ;)

Ha en underbar semester där nere i värmen!

/simm

Anonym sa...

Hej tjejen!
Har försökt att ringa och sms:a dig, men utan resultat. Förstår nu varför eftersom du är utom landet.. haha. Blir så himla skoj att träffa dig i jul. Saknar dig massor! Hur ser det ut för dig på juldagen? Sugen på att parta med dina gamla barndomsvänner? :) kram kram

Mogsy sa...

Berätta GENAST om jobbet!!! Å om semestern åxå... men gör du mig föööör avis så kommer jag hämnas genom att berätta ALLT om Hawaii i maj när jag kommer tillbaka!!! ;)

Martina sa...

Ok, nu har du varit hemma i flera timmar och inte ser jag skymten av någon redogörelse för semestern här på bloggen... skärpning! =)

Fia sa...

Hehe, martina jag har inte ens orkat blogga - så restrött har jag varit! =) och mogsy, jag har inte så mycket att berätta då jag inte börjat´jobba på försäkringskassan ännu, börjar efter jul =)

Fia sa...

Simm: Tyvärr fick jag inte plats med dig den här gången, kanske nästa ;)

Linnet: Just nu är jag inte het på tanken att dricka alkohol och juldagen brukar ju vara något av en flopp på Sparta. Men jag vill gärna träffas och mysa ihop! =)