söndag, februari 24, 2008

Skotertur och rumsplanering

Igår följde vi pappa ut med skotern till Mattbergstjärn och pimplade, ett par abborrar nafsade på maggoten och en större fisk på pappas deg, men vi misslyckades med att få upp nån. Vi hade tänkt försöka idag igen men vädret i morse gjorde att vi ställde in. Det är nog lika bra, vi blev så himla slut efter flyttstädandet att skoterturen nästan tog knäcken på oss. Idag ska vi bara vila, sen ska T åka bort med bilen och fixa en del trasiga delar innan den stora resan söderut imorgon. En bilatlas skall inköpas, och packningen skall planeras.

Under tiden vi har drällt här hemma i Älvsbyn har vi börjat fundera över livets stora frågor, som: Vilken soffa får vi plats med i vardagsrummet? Hur skall vi ställa skrivborden för att allt skall rymmas? Problemet för oss är att vi inte kan få tag på någon lägenhetsritning, så vi får förlita oss på ögonmått då vi estimerar hur stort vardagsrummet är. Då är det bra att ta hjälp från den här sidan, så vi kan kolla hur små våra möbler måste vara för att vi skall få plats med allt som vi vill ha där inne.

/F over and out

4 kommentarer:

Martina sa...

Och sen måste ni bara få tag på The incredible shrinking machine också, så att ni kan krympa möblerna om de är för stora. Då blir det bra =).

Anonym sa...

Tja cooling!

Hur går det med bilturen och helljusen? Det var jättekul att träffa dig senast och säga hej då (och på återseende) till varann. Lycka till med allt och så får vi höras via internet och telefon m.m. KRAM =))

Anonym sa...

Tja cooling!

Hur går det med bilturen och helljusen? Det var jättekul att träffa dig senast och säga hej då (och på återseende) till varann. Lycka till med allt och så får vi höras via internet och telefon m.m. KRAM =))

Fia sa...

M: Själva poängen med hemsidan var ju att veta hur pass lång soffa man får plats med FÖRE man köper den, på så sätt behöver man ingen magisk krympningsmaskin. =)
E:Helljusen är fixade och bilturen blir av imorgon bitti. Jag är något spänd och har inte lyckats somna än så vi åker nog inte förrän halv åtta, någon gång. Det ska bli såååå kul! Jag var glad att jag hann träffa dig innan jag åkt, synd bara att jag inte hann träffa linnea.. Men det är ju inte som om det är sista gången vi ses =) Tack för lyckönskningen (detsamma btw) och vi hörs! kram