fredag, december 21, 2007

The art of Christmas...

Kära dagbok, jag har syndat!

På kvantum har de ibland vissa presentartiklar som följer med om man köper vissa varor, och Riesen har nu kört på julstrumpor (för julklappar), en strumpa per paket. Jag köpte bara tre paket Riesen och tog ändå sex strumpor, eftersom jag är en anarkist. Sen slog jag in lite småsaker jag köpt och stoppade ned dem. 
Det var då jag insåg vad julen har gjort med mig. 

Jag har julklappsmani!! Har suttit hela dagen och tänkt olika saker att stoppa ned i strumporna.. Någon köpte trisslotter, jag tänkte att jag skulle köpa fem trisslotter och ge till de andra. Någon köpte små paket russin, jag tänkte att jag skulle göra det samma. Bara småsaker egentligen, men när jag började räkna på det skulle det ha blivit rätt så dyrt i längden. Jag MÅSTE sluta köpa julklappar, men det har blivit som någon drog. Gah! =)

Sen så är det också så himla roligt att slå in dem, speciellt paket med former som man kan göra lite lustiga.. =)

Nej, nu ska jag lägga mig och läsa lite tills sömnen infaller sig. Imorgon blir det Ä-byn!

/fia over and out

2 kommentarer:

Martina sa...

Åh nej, du har blivit tagen av jul-monstret! Eller kanske jul-enen? =)

Du kommer att bli en sån som sätter upp julpynt i september, fastän du lovade att du inte skulle bli det =). Såg du förresten programmet igår om amerikaner som sätter upp miljontals lampor på sina hus varje jul? Där var det en som började med det i september varje år...

Fia sa...

Mmm jag tror dock inte jag kommer bli så illa däran =)