torsdag, augusti 31, 2006

när en sak går sönder...

...så följer fler. idag gick älsklingens bil sönder, när han var på väg till luleå för att överraska mig.

*helvetessaabjävlaskitrosthög*

den där bilen har muckat med mig för sista gången. nästa gång jag ser den åker den på en nit.

tycker oxå synd om min älskling, han behöver inte fler problem den här månaden. jag önskar jag kunde ta hand om alla hans bekymmer, han förtjänar så mycket bra saker... men jag tror oxå på karma, what goes around comes around, och eftersom han är världens bäste så måtte det börja ljusna för honom snart.

å andra sidan, han har ju mig som flickvän, så han kanske har förbrukat alla sina belöningar här i livet... *ler finurligt*

har kommit fram till att livet här inte är lika roligt utan honom i min direkta närhet. saknar honom som en tok när jag ska sova, saknar doften och värmen och alla galna diskussioner (som, om de någonsin överhördes av någon psykiskt stabil människa, skulle leda till direkt inspärrning av oss båda på psyket för gott). saknar hans comebacks på alla mina dumma grodor, saknar hans pussar. jag har inte tänkt på det tidigare, men igår när jag låg och gnydde och kramade min katt i brist på pojkvän så insåg jag det... jag är tamefan beroende av honom. men inte på så sätt att jag inte klarar mig själv, för jag är en oberoende människa. men jag älskar honom så mycket att det gör ont att vara ifrån honom länge. menmen, får jag bara träffa honom om helgerna, så so be it. det är nog bara hälsosamt för oss båda att vara litet ifrån varandra. men inte för mycket, för jag börjar tro att det är meningen att vi ska sitta ihop. som en liten ödessaga =)

mengusåtöttenölligtdå!

för övrigt så kan jag säga att det varit en helt okej dag! har fått min 120's säng, köpt nya gardiner, nya tjocka kuddar, en jättecool skrivare/kopiator/scanner som jag snart skall försöka få igång så fort som jag orkar läsa manualen. och jag hatar att göra sånt. blä!

jag lämnar det åt älsklingen.

imorgon ska jag rensa ur mitt förråd, har kommit fram till att där finns massa skit som jag inte vill spara. åt helvete med mina gamla vinterjackor från 97 (mm)! viva los plats i förrådet!

för övrigt så har min älskade aska idag haft en uppvisning i världens kåtaste kattkvinna och legat och rullat på rygg i sin filt och purrat lite sexigt. farsan tyckte det där purrandet lät så roligt, för så fort jag kom i närheten av henne så ställde hon sig upp och purrade. sorry älskling, men jag är ingen hankatt. (stupid woman!) nu ska jag läsa en bok som jag har lånat på biblioteket idag (var där för första gången). boken heter "lär dig förstå och tala med din katt".

coolt va? inte alla som kan prata med sina djur... ser framför mig en filmtitel.. *kvinnan som talade med kissar* capital, capital.

/fia over and out

1 kommentar:

Nina sa...

heeeej!! hur är det däruppe? du får berätta om boken var bra :)

*kram* /nina