fredag, juni 02, 2006

fias dag

hej och välkommen till fias liv.

fia är en eejit som tror hon kan lämna cyklar olåsta utan att dom blir stulna. fia skulle cykla till jobbet idag, men hittade inte sin cykel. booortaaaa. fia fick dock låna sin pojkväns cykel till jobbet. fia borde skämmas.

andra nya saker i fias liv är att hon nyligen upptäckt vilken plugghäst hon är. fia har fått högsta betyg i 2 av de tre kurserna hon läst under vårterminen och dessutom lyckats få fram så bra retorikanalys att hennes lärare kommer använda den som mall för kursen framöver. fia har inte riktigt förstått det här med att vara överambitiös är fel. å andra sidan tycker fia inte att hon är överambitiös, hon pluggar ju aldrig.

fia funderar också på vad hon skall hitta på för något till sin pojkvän när han fyller på. det går inte så bra än så länge, men å andra sidan så är det länge kvar tills han fyller år. vad som är desto värre är att hon inte kan komma på vad hon själv vill ha när hon fyller år, det är förkastligt.

fia har redan allt. förutom en cykel. men det är tråkigt att få en cykel i födelsedagspresent, den blir bara stulen snart ändå.

*suck*
/fia out

Inga kommentarer: